VIDEO. Accidentul din Coreea de Nord, prima filmare de la fața locului

Data publicării:
primele

Cel puțin 36 de oameni au murit în urma unui accident grav petrecut în Coreea de Nord, potrivit ultimelor informații oferite de autoritățile de la Beijing. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Diplomaţii chinezi s-au deplasat la faţa locului duminică, în provincia Hwanghae.

Într-o postare pe Twitter, uni, televiziunea de stat chineză a comunicat, în limba engleză, că un autobuz turistic a căzut de pe un pod din Coreea de Nord. Mesajul a fost, însă, şters la scurt timp.

Mai târziu, televiziunea chineză a difuzat imagini cu un autobuz albastru prăbuşit şi cu roţile în aer, totul întâmplându-se pe un fond de întuneric şi ploaie puternică.

În cadrul unui comunicat separat, Ministerul Sănătăţii din China a declarat că a trimis o echipă de medici dotată cu echipamente şi medicamente în Coreea de Nord pentru a ajuta la tratarea supravieţuitorilor.

Turiştii chinezi reprezintă aproximativ 80% dintre persoanele care vizitează Coreea de Nord, conform unui institut de cercetare sud-coreean, care estimează că turismul generează aproximativ 44 de milioane de dolari în fiecare an în Nord.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri