VIDEO. Momentul în care un suporter al lui Saakașvili a încercat să se autoincendieze: „Am vrut să ofer puțin gunoi omenirii”

Data actualizării: Data publicării:
ucra

Fostul președinte al Georgiei, ex-guvernatorul regiunii Odesa, Mihail Saakașvili, a fost reținut în această dimineață de serviciul de securitate din Ucraina, SBU.

În timp ce Mihail Saakașivili amenința că se va arunca de pe acoperișul locuinței sale, unul dintre susținătorii săi, cățărat pe o conductă de gaze, a încercat să își dea foc, transmite Ukrainska Pravda.

În înregistrarea video de la fața locului, bărbatul, identificat sub numele Ivan Ukrainy, își toarnă pe haine benzină dintr-o sticlă de plastic. Din fericire, suporterul lui Saakașvili este oprit înainte de a se autoincendia.

Citește și: VIDEO. Saakaşvili, reţinut de serviciul secret ucrainean. Simpatizanţii, la faţa locului. Reacţia Moscovei

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional:

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Potrivit Ukrainska Pravda, anterior, în momentul în care, în busculada creată pe stradă, agenții de securitate au intrat în clădirea lui Mihail Saakașvili de pe strada Kostolna din Kiev, bărbatul, postat pe țeava de gaze, ar fi aruncat cu petarde în forțele de ordine.

Rugat de presă să comenteze gestul său, Ivan Ukrainy a afirmat: „Voiam să ofer un bestseller lumii, voim să ofer puțin gunoi oamenirii, voiam să-i ard pe toți”.

Potrivit autorităţilor ucrainene, Mihail Saakaşvili este acuzat de „sprijinirea membrilor unei organizații criminale și tăinuirea activității acesteia”.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri