VIDEO. Atacul brutal al unui român asupra unui bătrân îngrozește Italia. Momentul agresiunii, filmat de camerele de supraveghere

Data actualizării: Data publicării:
chestor caldararu

Liderul Ligii Nordului din Italia (partid de extrema dreaptă), Matteo Salvini, s-a arătat revoltat de faptele unui român de 29 de ani, care a lovit cu brutalitate un bătrân și l-a jefuit, sâmbătă dimineața, în plină stradă, la Milano.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum românul își așteaptă victima în fața unui bloc, prefăcându-se că vorbește la telefon. Când îl vede pe bătrân, bărbatul îl lovește de două ori cu pumnul în față, până acesta cade inconștient la pământ, apoi îl caută de bani prin buzunare și se face nevăzut. Atacul brutal asupra bătrânului, care se află acum în stare gravă la spital, a revoltat opinia publică din Italia, scrie Corriere.it.

În urma atacului, carabinierii l-au reținut pe Chestor Căldăraru, un român în vârstă de 29 de ani. Gestul românului a stărnit un nou val de ură și furie la adresa conaționalilor care locuiesc în Italia.

Matteo Salvini, liderul partidului Liga Nordului, de extremă dreapta, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care cere expulzarea infractorilor din Italia.

„O agresiune brutală și copleșitoare, sâmbătă dimineața, la Milano. Acest bătrân ar putea fi tatăl sau bunicul nostru. Cum să dai cu pumnii într-un bătrân fără apărare? Criminalul care a făcut acest lucru ar trebui să fie trimis înapoi în țara sa și acolo să putrezească în închisoare. Italienii cer să fie luate măsuri. Sunt gata! Toți criminalii trebuie pedepsiți și expulzați din țară”, a scris Salvini.

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri