VIDEO. Descoperirea care i-a înfricoșat pe locuitorii unui cartier din Sankt Petersburg: mormane de zăpadă albastră

Data actualizării: Data publicării:
zapadaaaa

Agenția de monitorizarte a mediului din Rusia investighează mai multe rapoarte despre un detaliu ciudat descoperit într-un cartier din nordul Sankt Petersburgului.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Agenția Rosprirodnazor a demarat o investigație ecologică după ce mai mulți locutiori din cartierul petersbughez au relatat despre culoarea albastră și violet a mormanelor de zăpadă de pe anumite trotuare și de pe capotele mai multor mașini, informează The Moscow Times.

„Zăpada are o nuanță de albastru strălucitor, iar în alte părți – de exemplu, pe trotuarul adiacent unei fabrici din industria farmaceutică care urmează să fie demolată – prezintă o nuanță violetă”, a declarat, marți, presei ruse o reprezentantă a Rosprirodnazor, Gulnara Gudulova.

Locuitorii se tem că zăpada ar putea fi contaminată chimic.

La rândul ei, autoritatea hidrometeorologică din Rusia a precizat că este posibil ca această cromatică să fie cauzată de prezența unor scurgeri de cobalt sau albastru de metilen.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri