VIDEO. Îmbrățișarea care a fascinat presa britanică

Data publicării:
The Prince Of Wales Visits Romania - Day 3
BUCHAREST, ROMANIA - MARCH 31: Prince Charles, Prince of Wales receives a hug from Valentin Blacker, son of William Blacker who is a local conservationist during a walking tour of the Old Town on the third day of his nine day European tour on March 31, 2017 in Bucharest, Romania. The Monuments Ambulance is a pilot restoration project supported by William Blacker. (Photo by Chris Jackson - WPA Pool/Getty Images)

Fotografia cu prinţul Charles îmbrăţişat în Centrul Vechi al Bucureştiului de băieţelului unui prieten din România face înconjurul presei britanice, neobişnuită cu manifestări de afecţiune din partea membrilor familiei regale. Momentul a fost adorabil, iar prinţul a lăsat deoparte protocolul şi şi-a arătat latura umană, comentează presa londoneză.

Acesta a fost momentul care a atras cel mai mult atenţia presei britanice, din întreaga vizită a prinţului Charles la Bucureşti. Şi asta pentru că e inedit.

„A fost o rară manifestare de afecţiune regală, scrie Daily Telegraph, care îl citează pe tatăl băiatului spunând: „Valentin nu este inhibat de formalităţile cărora li s-ar supune un băiat britanic fascinat de familia regală. Ei doi au o relaţie foarte înduioşătoare”. The Daily Telegraph relatează pe larg cine este băiatul, al cărui tată a fost coleg de şcoală cu prinţul.

ITV cataloghează momentul drept adorabil şi scrie că: „Prinţul de Wales a primit nu una, ci două îmbrăţişări publice într-o plimbare prin capitala României”.

Sky News scrie că moştenitorul Coroanei şi-a arătat latura tandră: „Prinţul Charles strânge un băiat necunoscut într-o îmbrăţişare de urs, în timpul vizitei în România”.

Pe Facebook, Daily Mail a scris că Prinţul Charles a încălcat protocolul îmbrăţişând un copil la... Budapesta. În articolul de pe site, greşela legată de capitala României a fost corectată, iar îmbrăţişarea este comentată cu îngăduinţă.

The Daily Mirror menţionează încă un moment, când prinţul a fost sărutat pe obraz de copiii de la un centru de copii. „Prinţul Charles a avut parte de cea mai călduroasă primire când a vizitat un orfelinat din România”, scrie tabloidul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri