VIDEO. Intervenție brutală a poliției în fața unui copil. Cehii sunt revoltați

Data publicării:
barbat pus la pamant de politie in fata unui copil
Un bărbat din Cehia este pus la pământ de doi polițiști în fața propriului copil. Motivul: nu purta mască Foto: captură video YouTube

Poliția dintr-un oraș din Cehia se confruntă cu un val de critici, după ce o intervenție brutală asupra unui bărbat care nu purta mască a ajuns pe rețelele sociale. 

Bărbatul mergea pe trotuar cu copilul său când a fost oprit de polițiști și apoi pus la pământ. Oamenii au fost indignați, mai ales că o asemenea scenă s-a petrecut în fața copilului care, vizibil speriat, începe să plângă și se refugiază în brațele unei trecătoare.

Bărbatul ar fi refuzat în mod repetat să se legitimeze și să poarte mască și ar fi încercat să plece, susțin polițiștii. Incidentul este acum investigat.

Vă avertizăm, urmează imagini cu impact emoțional:

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cehia, prima țară din Europa care anul trecut a impus obligativitatea măștilor, înregistrează un vârf al infectărilor cu noul coronavirus, având cea mai mare rată de incidență din lume. Cehia a fost nevoită să ceară ajutor în străinătate și să-și transfere bolnavi, întrucât nu mai avea paturi libere. În disperare de cauză, autoritățile de la Praga au comandat vaccin rusesc, deși nu este autorizat în UE.

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri