VIDEO. Juncker a ironizat-o pe Theresa May pentru stilul ei de dans

Data publicării:
junker

Preşedintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker a început să danseze în timpul unui discurs ţinut în faţa Comitetului Regiunilor şi a fost ulterior acuzat că o ironiza pe Theresa May, prim-ministrul britanic, însă Comisia Europeană neagă acest lucru, scrie Politico, potrivit News.ro. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Juncker a fost filmat dansând de un jurnalist de la The Telegraph, care s-a întrebat dacă preşedintele Comisiei Europene o ironiza pe May. Prim-ministrul britanic a urcat pe scenă, săptămâna trecută, la o conferinţă a Partidului Conservator, dansând pe melodia Dancing Queen a trupei ABBA.

Margritis Schinas, purtătorul de cuvânt al Comisiei, a declarat că dansul „nu a avut pe nimeni ca ţintă” şi a fost doar o „improvizaţie”, dar a adăugat ulterior: „Ce ar fi viaţa fără un cântec sau un dans?”, făcând referire la versuri ale trupei ABBA.

De asemenea, a precizat: „Avem un respect mare pentru Theresa May, declarat în public şi demonstrat în practică”.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri