VIDEO. La câteva ore după publicarea unei investigații despre acte corupție, spitalul vizat din Rusia a fost incendiat

Data publicării:
incendiul

Un spital din Rusia a fost incendiat la câteva ore după apariția unei investigații despre presupusele acte de corupție în care fuseseră implicați mai mulți angajați ai unității spitalicești.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Camerele de supraveghere au suprins un bărbat cu figura ascunsă sub o glugă care a apărut în miez de noapte la intrarea spitalului cu două pungi de plastic în care cel mai probabil se aflau recipiente cu combustibil.

La câteva secunde după ce dă foc unei dintre pungi, porțile sunt înghițite de flăcări.

Incidentul a avut loc la puțină vreme după ce pe canalul de YouTube al liderului opoziției ruse, Alexei Nalavnîi, fusese postată o investigație despre presupuse vânzări la suprapreț de medicamente aflate pe lista celor compensate, scrie The Moscow Times.

Incidentul s-a petrecut în orașul Egorevsk, regiunea Moscova, și a vizat Spitalul Central Districtual.

Nimeni nu a fost rănit în urma incendiului.

În opinia lui Alexei Navalnîi, rugat să comenteze incidentul de către presa rusă, incendiul a fost plănuit de către administrația spitalului pentru a preveni desfășurarea unui audit intern.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri