VIDEO Mesajul tenismanului rus Andrei Rublev: „Fără război, vă rog”

Data publicării:
Jucătorul rus de tenis Andrei Rublev a scris „No War Please” (fără război, vă rog) pe o cameră TV
Jucătorul rus de tenis Andrei Rublev a scris „No War Please” (fără război, vă rog) pe o cameră TV. Sursa: captură Twitter

Jucătorul rus de tenis Andrei Rublev a scris „No War Please” (fără război, vă rog) pe o cameră TV, după ce câștigat semifinala turneului de la Dubai.

Rublev, clasat pe locul al șaptelea, l-a învins pe polonezul Hubert Hurkacz cu 3-6, 7-5, 7-6 (5), înainte de a scrie mesajul pe cameră, un obicei al turneelor de tenis, relatează ABC.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Mesajul vine în condițiile în care Rusia a invadat Ucraina. Armata rusă atacă pe mai multe fronturi. Se duc lupte grele între ruși și forțele ucrainene, după ce Putin și-a trimis armata să atace din trei direcții. Au fost atacate cu rachete mai multe orașe importante printre care Kiev, Harkov, Mariupol sau Odesa. S-au auzit explozii puternice în Kiev, iar forțele ucrainene au doborât un avion rusesc. Ucrainenii din capitală și din al doilea cel mai mare oraș, Harkov, s-au adăpostit la metrou. Președintele țării, Volodimir Zelenski a anunțat mobilizare generală.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri