VIDEO. Momentul în care atacatorul din SUA a deschis focul în club

Data publicării:
atacator sua

12 persoane au fost ucise într-un atac armat în California, la clubul Borderline Bar&Grill, din localitatea Thousand Oaks, iar cel puțin alți 12 oameni au fost răniți. Autorul atacului a fost identificat drept un tânăr de 28 de ani, veteran al Marinei Militare a SUA, care fusese detașat în Afganistan.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Recent au apărut și primele imagini cu momentul în care Ian David Long a deschis focul asupra tinerilor care se aflau în club. Tânărul a început să tragă încă din afara localului, unde l-a ucis pe paznic și a împușcat o tânără casieră. Sergentul Ron Helus, unul dintre primii polițiști care au intrat în bar, în urma apelurilor la 911, a fost împușcat și el mortal.

Imaginile au fost postate de un tânăr pe Instagram, care a povestit că l-a văzut de aproape pe atacator. „L-am privit în ochi în timp ce îmi omora prietenii, iar eu speram să putrezească în Iad pentru o eternitate. Tipul ăsta pe care îl vedeți este criminalul, iar împușcăturile pe care le auziți erau gloanțele pe care le trăgea în oamenii răniți, căzuți la podea”, scrie ABC News. 

Citește și: Ultimul mesaj postat pe Facebook de autorul atacului, înainte de a deschide focul

În imaginile video ale atacului armat se vede un ring de dans aproape gol și un bărbat îmbrăcat în haine negre, care trage din spatele unui perete. Aproape 10 împușcături se aud pe fundal, în timp ce tânărul care a filmat totul fuge spre ieșire și îi îndeamnă și pe ceilalți să facă la fel: „Băieți, fugiți, vine pe ușa asta!”

Bărbatul care a ucis 12 oameni și a rănit alți 12 într-un club de noapte din Thousand Oaks, în California, a fost identificat drept Ian David Long, un tânăr de 28 de ani, veteran al Marinei Militare a SUA, relatează CNN. Autoritățile nu știu încă motivul din spatele atacului armat din club.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri