VIDEO. Momentul în care Donald Trump încearcă să își ia soția de mână. Cum a reacționat Melania

Data actualizării: Data publicării:
Donald si Melania Trump

Relația dintre președintele SUA Donald Trump și soția sa, Melania, a fost subiectul multor dezbateri legate mai ales de comportamentul bizar dintre cei doi. Acum, un nou gest al Primei Doamne a SUA reaprinde speculațiile celor care spun că lucrurile nu ar fi tocmai roz în căsnicia cuplului prezidențial.

O nouă filmare de la sosirea cuplului prezidențial în Israel stârnește noi comentarii pe marginea a cât de bine se înțeleg cei doi. În imagini, se vede cum Donald Trump încearcă să își ia soția de mână, după ce au coborât din avion și se îndreptau spre aeroport, pe covorul roșu. Însă Melania respinge gestul lui Trump cu o mișcare discretă, dar care nu a scăpat camerelor de filmat.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Relaţia dintre preşedintele american, Donald Trump, şi soţia sa, Melania, a ajuns sub lupa presei în nenumărate rânduri, după ce prima doamnă a Statelor Unite a fost surprinsă de camerele televiziunilor în timp ce îl înghiontea pe liderul de la Casa Albă sau în timp ce a schimbat zâmbetul larg cu o figură supărată imediat ce Trump și-a întors privirea.

Casa Albă a respins categoric orice speculații legate de faptul că Trump și soția lui ar avea probleme în cuplu, iar purtătorii de cuvânt ai celor doi au afirmat că aceștia au o căsnicie cât se poate de fericită.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri