VIDEO. Momentul în care un neo-nazist este lovit cu pumnul în față, la un marș din Florida

Data publicării:
Randy Furniss
FOTO: Guliver/Getty Images

Un american neo-nazist care participa la un miting pentru susținerea supremației rasei albe a avut parte de două întâmpinări diferite la marș: un bărbat de culoare se apropie de el și îl îmbrățișează, însă câteva secunde mai târziu altcineva îl lovește cu pumnul în față.

Bărbatul, identificat drept Randy Furniss, participa la un eveniment organizat de liderul ultranaționalist Richard Spencer, la Universiatea din Florida. Spencer, care militează pentru o „epurare etnică pacifistă”, își susținea discursul, în momentul în care au izbucnit violențele între susținătorii săi și un grup de contramanifestanți.

Furniss, care purta un tricou cu zvastici, a fost inițial îmbrățișat de un bărbat de culoare, care l-a întrebat „De ce nu mă placi, frate?”. Însă câteva secunde mai târziu, un alt bărbat apare din mulțime și îl pocnește pe Furniss, în timp ce alți contramanifestanți îl scuipă și țipă la el.

Neo-nazistul a fost urmărit de grupul de contra manifestanți până la o blocadă a poliției, unde acesta a reușit să scape de furia oamnilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri