VIDEO. Momentul prăbușirii aeronavei de pasageri în apropiere de Moscova

Data publicării:
1518395033075

O cameră de supraveghere a surprins momentul în care avionul rusesc Antonov AN 148 s-a prăbușit la scurt timp după decolarea de pe aeroportul Domodedovo din Moscova, lăsând în urmă 71 de morți.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

La câteva minute de la momentul decolării, aeronava de pasageri, operată de compania Saratov Airlines, s-a prăbușit în apropiere de capitala Rusiei, într-o imensă bilă de foc.

Avionul Antonov AN 148 a dispărut de pe radar după ce a parcurs 80 de kilometri de la momentul decolării de pe aeroportul Domodedovo, pe direcția sud-est.

Aeronava s-a prăbușit în satul Argunovo.

Bucăți din avion și resturi umane au fost aruncate pe un perimetru mare.

Până în acest moment, ancheta deschisă de investigatorii ruși merge pe trei ipoteze legate de acest incident: eroare umană, condiții meteo nefavorabile sau o posibilă defecțiune tehnică.

Deocamdată, cauza unui atentat terorist nu este luată în calcul.

Surse din presa rusă spun că unul dintre motoarele avionului ar fi explodat încă din timpul zborului.

Localnicii din sat au alertat serviciile de urgenţă, anunţând că au auzit un zgomot puternic şi au văzut un avion prăbuşindu-se.

Avionul trebuia să ajungă în localitatea Orsk, de proximitatea graniței cu Kazahstanul.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri