VIDEO Moscova anunţă că a lovit „ţinte militare” cu rachete de croazieră la Liov şi difuzează înregistrări video ale atacului

Data publicării:
Ministerul Apărării rus
Moscova anunţă că a lovit „ţinte militare” cu rachete de croazieră la Liov şi difuzează înregistrări video ale atacului. Foto: Captură Ministerul Apărării rus/Facebook

Rusia a lovit cu rachete de croazieră de mare precizie ţinte militare din oraşul Liov din vestul Ucrainei, a anunţat duminică Ministerul Apărării rus, informează Reuters.

Rusia a lovit un depozit de combustibil utilizat de forţele ucrainene lângă Liov, cu rachete cu rază de acţiune lungă şi a folosit rachete de croazieră pentru a lovi o fabrică din acest oraş unde se reparau sisteme antirachetă, staţii radar şi tancuri, adaugă ministerul rus.

„Forţele armate ale Federaţiei Ruse îşi continuă acţiunile ofensive ca parte a operaţiunii militare speciale”, a declarat într-un comunicat purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării rus, Igor Konaşenkov.

Ministerul rus a difuzat o înregistrare video cu loviturile de rachetă din Liov.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

La rândul lor, oficiali ai oraşului Liov, situat la numai 60 de km de Polonia, ţară membră a NATO, au declarat că mai multe persoane au fost rănite în atacurile cu rachete.

Rusia a utilizat de asemenea rachete cu rază de acţiune lungă dinspre mare pentru a distruge un arsenal de rachete S-300 şi sisteme antiaeriene BUK lângă Kiev, a mai informat ministerul rus. Forţele ruse au distrus de asemenea mai multe drone, a adăugat acesta.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri