VIDEO. O bătrână de 101 ani o confundă pe Angela Merkel cu soția președintelui francez: „Sunteți doamna Macron?”

Data publicării:
macron

O bătrână din Franța, în vârstă de 101 ani, a fost extrem de încântată că a apucat să îl cunoască în persoană pe președintele francez Emmanuel Macron. Însă când a văzut-o pe Angela Merkel, femeia a confundat-o cu soția președintelui francez. A urmat un dialog haios, în care cancelarul german îi explică bătrânei că nu este ea nevasta lui Macron.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Bătrâna a mers la parada de Ziua Armistițiului și a avut ocazia să dea mâna cu președintele Emmanuel Macron, care era însoțit de cancelarul german Angela Merkel.

„Domnule Macron? E imposibil. Să îl văd și să îi strâng mâna președintelui Republicii. Să nu mă faceți să plâng! Să nu mă faceți să plâng! Este o zi de naștere extraordinară!”, îi spune bătrâna, care își sărbătorește a 101-a zi de naștere.

Apoi, femeia o întreabă de două ori pe Angela Merkel dacă ea este doamna Macron.

„Nu, sunt cancelarul Germaniei”, îi răspunde Merkel în franceză, amuzată de întreaga situație. Femeia nu pare însă să înțeleagă prea bine cu ce se ocupă Merkel.

Cei trei fac apoi o poză împreună, iar bătrâna este în culmea fericirii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri