VIDEO. O tânără a fost concediată de la jobul ei de 10.000 de dolari pe lună după un atac rasist asupra a două femei de culoare

Data publicării:
susan

O tânără din Carolina de Nord, SUA, a fost concediată și riscă un proces după ce pe internet au apărut imagini în care abuza două femei de culoare și făcea afirmații rasiste, scrie Metro.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Susan Westwood a fost înregistrată în timp ce se lăuda că are un job de unde câștigă 125.000 de dolari pe an. Ea a jignit două surori și a făcut afirmații rasiste la adresa lor, spunându-le că ea este „albă, sexy și fabuloasă”.

Femeile spun că incidentul, care a avut loc într-o parcare, a pornit atunci când tânăra s-a apropiat de ele și a început să le hărțuiască verbal, refuzând să se îndepărteze atunci când ele au rugat-o să plece.

Tânăra părea a fi beată în timpul scandalului cu cele două femei, iar pe filmare a fost surprinsă doar o parte din cearta lor. Westwood le acuză pe cele două că nu locuiesc în parcarea complexului rezidențial și le cere să plece.

După ce una dintre femei a postat clipul video pe pagina sa de Facebook, tânăra din imagini a fost concediată de compania la care lucra, Spectrum.

„Incidentul filmat în Charlotte, Carolina de Nord, este o încălcare grosolană a codului nostru de conduită și încalcă în mod evident devotamentul companiei pentru un comportament respectuos și pentru incluziune. Contractul domnișoarei Westwood a fost încheiat”, a transmis compania.

Femeia riscă acum să fie sancționată de lege pentru amenințări și agresiune.

„Suntem încă șocate și supărate pentru ce s-a întâmplat, doar pentru că avem o altă culoare a pielii. Este îngrijorător să vedem că încă mai există astfel de forme de rasism în 2018”, au transmis cele două surori.

Poliția a început o investigație în acest caz.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri