Video VIDEO. Petrecerile premierului Boris Johnson, prilej de glume chiar la poarta Guvernului

Data actualizării: Data publicării:
oameni cu masti cu chipul lui boris johnson dansand in fata portilor downing street
Petrecere cu muzică și dans la porțile Downing Street Foto: captură video

Petrecerile organizate în pandemie la sediul Guvernului britanic i-au adus nenumărate critici premierului Boris Johnson, al cărui fotoliu se clatină serios de câteva zile. Dar au dat naștere și câtorva momente amuzante. Mai multe persoane purtând peruci blonde și măști cu chipul premierului britanic au încins o petrecere chiar la porțile Downing Street. Iată momentul: 

Este modul în care un club din Ipswich a găsit de cuviință să-și facă reclamă pentru viitoarele petreceri pe care le va organiza.

Afectat de scandalul „partygate”, premierul conservator în vârstă de 57 de ani este criticat în mod deschis în propriul partid şi se confruntă cu cea mai gravă criză de la venirea sa la putere, în 2019.

La Downing Street 10, sediul premierului britanic, se organizau petreceri în fiecare zi de vineri în timpul carantinei, a afirmat sâmbătă tabloidul „The Mirror”, adăugând astfel încă un scandal pe lista acuzaţiilor ce îl vizează pe premierul britanic Boris Johnson. „The Mirror” susține că angajaţii din Downing Street îşi încheiau săptămâna de lucru cu o mică petrecere cu pahare de vin, „o tradiţie de dată îndelungată” (Wine Time Fridays), care s-a prelungit în pofida introducerii restricţiilor legate de pandemie, ce interziceau acest tip de reuniuni. Publicaţia adaugă că personalul de la Downing Street investise chiar într-un frigider pentru a păstra la rece sticlele cu alcool, iar premierul era la curent cu aceste reuniuni.

Boris Johnson și-a cerut scuze, miercuri, în Parlament pentru prezenţa sa la una dintre aceste petreceri, în mai 2020, afirmând că a crezut că este vorba de o reuniune de lucru.

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri