VIDEO. Profesoară de chimie, arestată după ce a tăiat în clasă părul elevilor, în timp ce urla imnul Americii

Data actualizării: Data publicării:
profesoara

O profesoară de chimie din California a fost dată afară și este cercetată pentru mai multe capete de acuzare, după ce un clip în care femeia tundea cu forța un elev, în timp ce cânta imnul Americii, a devenit viral pe rețelele de socializare, scrie CNN.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Margaret Gieszinger, în vârstă de 52 de ani, fostă profesoară la University Preparatory High School din Visalia, este pusă sub șase capete de acuzare, printre care privarea de libertate, cruzime împotriva copiilor, vătămare corporală și agresiune. Profesoara riscă acum până la trei ani și jumătate de închisoare, dacă va fi găsită vinovată pentru toate acuzațiile.

Clipul filmat în sala de clasă a fost postat inițial pe Reddit. În imagini, profesoara cheamă un elev în fața clasei, îl obligă să se așeze pe un scaun, apoi începe să îi taie părul, în timp ce cântă o versiune greșită a imnului Americii.

După ce îl tunde cu forța pe copil, profesoara cere să vină în față un alt elev, amenințând că dacă nimeni nu se oferă, va alege ea pe cineva. Ea se plimbă apoi cântând prin clasă, cu foarfecele în mână, și încearcă să taie părul unei eleve, însă aceasta ripostează și îi spune să înceteze, apoi fuge din sala de clasă, împreună cu colegii săi.

„Nu îi venea să creadă că se întâmplă așa ceva. Nu a știut ce să facă, efectiv. Era complet îngrozit”, a declarat avocatul primului elev tuns cu forța de profesoară.

Un elev a povestit presei că profesoara de chimie a venit la prima oră cu foarfecele și i-a anunțat pe copii că este ziua de tunsori. Elevii spun că profesoara nu este la prima abatere și s-a mai comportat ciudat și în trecut.

Profesoara a fost eliberată vineri seara din arest, după ce a plătit o cauțiune de 100.000 de dolari. Ea nu are voie acum să se apropie la mai puțin de 90 de metri de liceu.

Soțul profesoarei a sărit în apărarea ei și a declarat că acesteia nu îi stă în fire să facă astfel de gesturi: „Nu e deloc genul ei, ea nu este așa. Nu știu ce s-a întâmplat cu ea în ziua respectivă. Nu am nici cea mai mică idee de ce a făcut asta”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri