VIDEO. Propagandistul lui Putin a transmis un mesaj Occidentului pe ritm de rap

Data publicării:
captura

Moderatorul Dmitri Kiseliov, cunoscut ca „propagandistul lui Putin”, și-a încercat în direct și talentul de rapper, făcând paradă cu câteva versuri anti-occidentale într-o emisiune de comedie difuzată în noaptea de Anul Nou în Rusia.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Dmitri Kiseliov, vedeta postului național de televiziune Perviy Kanal, a apărut în platoul emisiunii difuzate de Rossiya-1 îmbrăcat ca un adevărat rapper. „Europa cu prelegerile sale,/ Rusia denunțată de străini./ Însă noi refuzăm cu relaxare să fim provocați/ Și punem gazoductele pe sancțiunile voastre”, a cântat moderatorul, relatează The Moscow Times.

Acest scheci vine și în contextul în care liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a cerut un plan pentru ținerea sub control scenei rap din Rusia, stil muzical în președintele rus vede un inamic cultural al puterii sale politice.

În timpul unei întrevederi, în decembrie 2018, cu unul dintre consilierii săi pe probleme culturale, Putin și-a exprimat nemulțumirea față de popularitatea tot mai crescută a rap-ului cu mesaje anti-sistem în rândul tinerilor.

Rap-ul se bazează „pe trei piloni: sex, droguri și protest”, i-a spus președintele rus consilierului său. Mai mult, este de părere Putin, rap-ul este o „cale care duce spre degradarea națiunii”.

Președintele rus spune că rap-ul care se ascultă la ora actuală în underground-ul din Rusia este o „propagandă a drogurilor”.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri