VIDEO. Un avion mic s-a prăbușit și a explodat într-o clădire din Florida, după decolare

Data actualizării: Data publicării:
avion cessna prabusit in florida

O cameră de supraveghere a surprins momentul în care un avion de mic dimensiuni s-a prăbușit într-o clădire din Florida, în care se afla un centru de terapie pentru copiii cu autism, scrie Huffington Post.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

La bordul avionului Cessna se aflau doar pilotul și un pasager. Ambii au murit în incidentul care a avut loc la scurt timp după ce aparatul de zbor a decolat de pe aeroportul din Fort Lauderdale, duminică dimineața.

Potrivit CBS, pilotul Eladio Marquez a declarat stare de urgență la câteva secunde după ce a decolat de pe pistă și a raportat turnului de control un incediu la motorul aeronavei.

Al doilea bărbat aflat la bord era un fost student al pilotului, de la academia de zbor.

În imaginile surprinse de camera de supraveghere se vede cum avionul lovește asfaltul, apoi intră direct în clădire și ia foc. La momentul accidentului, în centrul pentru autism se aflau mai mulți copii și terapeuți, însă cu toții au scăpat cu viață.

Un singur terapeut a suferit răni minore, în timp ce îi ajuta pe copii să iasă din clădire.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri