VIDEO. Un reporter surprinde oameni la furat în timpul Uraganului Florence. Reacția acestora când sunt confruntați

Data publicării:
reporter

Un reporter de la un post de televiziune american afiliat NBC a confruntat mai multe persoane care furau din magazinele locale, în Carolina de Nord, în timpul Uraganului Florence.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Reporterul Chelsea Donovan a sosit la scurt timp după ce mai mulți localnici forțaseră ușile unui magazin și ieșeau cărând câte produse puteau, în saci de gunoi.

Deși risca să fie atacată, femeia nu se sfiește să îi confrunte pe oameni și să le atragă atenția că ceea ce fac este ilegal.

„Domnule, sunteți conștient că furați? Știți că este ilegal?”, le spune reporterul.

Când au observat că sunt filmați, oamenii au început să își tragă tricourile pe față sau să își ascundă chipul sub măști de Halloween și apoi să fugă de reporter.

Poliția a declarat că știa despre acest incident, dar că patronii localului i-au rugat să nu intervină. Patronul a declarat că, inițial, nu a dorit să depună plângere, dar că și-a schimbat părerea după ce a stat de vorbă cu ofițerii de poliție.

Acum, polițiștii încearcă să îi identifice pe hoți intervievând martorii și pe baza imaginilor filmate de televiziuni.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri