Vincent Reffet, un faimos cascador din echipa "Jetman", a murit în timpul unui antrenament

Data publicării:
‘Jetman’ Vincent Reffet Dies In Training Accident
Vincent Reffet și Fred Fugen se antrenează în Spania, 1 septembrie 2017. Sursa foto: Profimedia Images

Un cascador francez faimos pentru săriturile sale de la punct fix sau execuțiile cu jetpack-ul a murit într-un accident petrecut în timpul unui antrenament în Dubai, informează BBC.

Vincent Reffet avea 36 de ani și făcea parte din echipa Jetman Dubai. El era cunoscut pentru zborurile realizate deasupra Alpilor sau coastei din Dubai.

Un comunicat de presă anunță că Reffet a murit "în timpul unui antrenament în Dubai", dar nu oferit mai multe detalii. O anchetă în cazul morții sale a fost lansată.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Părinții lui Vincent Reffet au practicat parașutismul, iar tânărul a realizat numeroase cascadorii în cariera sa, sărind inclusiv de pe cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa.

Reffet a devenit faimos pentru zborurile alături de Jetman Dubai, echipă creată de fostul pilot elvețian Yves Rossy, cunoscut drept "Jetman". Echipamentele echipei le permiteau piloților să atingă viteze de până la 400 km/oră.

Zborurile lui Vincent Reffer se viralizau des pe rețelele de socializare. Unul dintre acestea îl prezintă pe sărind de pe un munte și zburând într-un avion în mișcare, alături de un coleg.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri