Video VIRAL. Pentru a sfida izolarea, au făcut baie deghizaţi în geamanduri

Data publicării:
baie gamanduri
FOTO: Facebook

Pentru a sfida izolarea, doi bărbaţi au încercat să se deghizeze în geamanduri. Intenția lor „subtilă” a fost descoperită curând.

Vineri, 8 mai, dimineaţă. Un locuitor din Hyères, sudul Frantei, a luat parte la o scenă uimitoare pe plaja Almanarre. O secvenţă pe care a filmat-o şi care a fost vizualizată de zeci de mii de ori pe Facebook.  

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În imaginile filmate pot fi observate două „geamanduri” care se apropie de plajă, până când se dovedesc a fi doar pălariile de pe capul a doi înotători.

„Ştiu că nu e în regulă să înotăm în timpul izolării, dar măcar dacă facem mulţi oameni să zâmbească în această perioadă, ne plătim bucuroşi amenda ”, a declarat unul dintre ei.

Cei doi bărbaţi au fost observaţi şi de poliţie. Unul dintre ei a reuşit să scape, fugind pe plajă, însă celălalt a fost prins şi amendat cu 135 de euro. „Am jucat, şi am pierdut”, a declarat bărbatul.

Redactare G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri