Video Vladimir Putin, avertizat să nu se amestece din nou în alegerile prezidenţiale din Statele Unite

Data publicării:
French President Emmanuel Macron Hosts A Lunch For The commemoration Of The 100th Anniversary Of The End Of The First World War
Foto: Guido Bergmann/Bundesregierung via Getty Images

Candidații democrați care speră să fie nominalizați la alegerile prezidențiale din Statele Unite, se tem că scenariul din 2016, când Rusia s-a amestecat în scrutin și l-a ajutat pe Donald Trump să ajungă la Casa Albă, se va repeta.

Bernie Sanders care pare favorit la nominalizare a avertizat Moscova să nu se amestece în alegeri, iar Joe Biden crede că Vladimir Putin nu dorește ca el să ajungă președintele SUA. Toate aceste declarații vin în contextul în care serviciile americane de informații au avertizat că Rusia se va amesteca din nou în alegerile prezidențiale care vor avea loc în noiembrie cu scopul de a pune la îndoială integritatea votului și de a stimula realegerea lui Donald Trump.

„Domnul Putin este un asasin, un autocrat, poate că e prieten cu Donald Trump, dar cu mine nu este. Vreau să-i spun domnului Putin că poporul american, fie că vorbim despre republicani, democrați, independenți, s-a săturat și a obosit să vadă Rusia și alte țări că se amestecă în alegerile noastre. Am un mesaj pentru Rusia, nu te amesteca în alegerile americane!”, a spus Bernie Sanders.

„Vladimir Putin nu vrea ca eu să devin președinte. Știe că-l cunosc și știe că nu va scăpa cu nimic de mine”, a declarat şi fostul vicepreşedinte al SUA, Joe Biden.

Editor: Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri