Video Zboruri perturbate pe aeroporturile din Milano, după o ploaie torențială: "Apa ajungea până la portierele mașinilor"

Data publicării:
masini in apa pe aeroportul din milano
Un potop a produs joi seara inundații la Milano și pe aeroporturile care deservesc orașul. Foto: Capură La Repubblica

Un potop a produs joi seara inundații la Milano și pe aeroporturile care deservesc orașul, preturbând călătoriile. Într-o oră și jumătate, în zonă au căzut mai multe precipitații decât într-o lună. Zeci de oameni au fost salvați de pompieri din mașinile rămase blocate în mijlocul apelor.

Ploaia a inundat rapid pasajele, drumurile și pistele. Din cauza riscului de acvaplanare, mai multe sosiri pe Milano Malpensa au fost redirecționate către Torino și Bergamo.

Și la aeroportul Linate, de la periferia estică a orașului, au fost întârzieri din cauza că pista a fost inundată, făcând imposibile unele aterizări și decolări. 

"Mergeam către aeroport, am trecut liniștit de primul pasaj, la al doilea erau vreo 15 centimetri de apă, nu mai mult, dar la un moment dat mi s-a oprit mașina pentru că s-a stins motorul. Apa a început să urce foarte rapid. M-am trezit cu apa până la portieră", povestește un italian. 

Furtuna a provocat probleme și în restul Lombardiei. 

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri