Zeci de lei și tigri, confiscați de la fostul partener al lui Joe Exotic, vedeta Tiger King care ispășește 22 de ani de închisoare

Data publicării:
tigru
Sursa foto: Profimedia Images

Autoritățile federale americane au confiscat 68 de feline mari de la Jeff și Lauren Lowe, vedete ale serialului de succes "Tiger King", informează BBC.

Departamentul de Justiție a anunțat joi confiscarea animalelor exotice de la parcul Tiger King din Oklahoma. Șapte lei, 46 de tigri, 15 hibrizi leu-tigru și un jaguar au fost recuperați.

Jeff și Lauren Lowe sunt acuzați de încălcarea legislației americane în privința animalelor și speciilor amenințate.

În timpul inspecțiilor realizate de autorități, soții Lowe au fost atenționați "pentru că nu le-au oferit animalelor îngrijire adecvată, hrană potrivită și adăposturi pe măsura lor", a anunțat Departamentul de Justiție. Totodată, cuplul nu a urmat indicațiile unei instanțe de a angaja un medic veterinar care să se asigure că felinele sunt îngrijite corespunzător.

Multe din animale au boli osoase din cauza lipsei de calciu, după ce au mâncat carne tocată, fără oase.

Într-o declarație federală, oficialii au spus că soții Lowe au hărțuit oficialii guvernamentali în timpul inspecțiilor, iar Lauren Lowe l-a amenințat cu moartea pe unul dintre ei.

"Declarația a fost tratată cu seriozitate, deoarece fostul lor partener în cadrul parcului Tiger King este încarcerat pentru că a angajat un bărbat să-i ucidă rivalul din alt stat", se arată în documentele de punere sub acuzare.

Jeff Lowe este fostul partener de afaceri al lui Joe Exotic, vedetă a serialului Tiger King.

Exotic, pe numele său real Joseph Maldonado-Passage, ispășește o pedeapsă de 22 de ani de închisoare pentru abuz de animale și implicarea într-o tentativă de asasinat la comandă.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri