Femeie ucisă pentru un televizor. Doi tineri de 20 şi 28 de ani au fost reținuți

Data actualizării: Data publicării:
ancheta politie
O femeie din Botoșani a fost găsită împușcată în casă. Ce au aflat anchetatorii. Foto: Captură video Digi24

Doi tineri de 20 şi 28 de ani din judeţul Brăila au fost reţinuţi de poliţişti, după ce au omorât o femeie pentru a-i fura televizorul, informează, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila.

Potrivit sursei citate de Agerpres, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Comunal Bordei Verde au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 77 de ani, din satul Constantin Gabrielescu se afla căzută în curte.

Organele de poliţie judiciară împreună cu procurorul criminalist s-au deplasat la faţa locului unde au găsit cadavrul femeii, aceasta prezentând urme de lovituri în zona capului şi a corpului.

În fapt, în noaptea de 31 august spre 1 septembrie, doi tineri în vârstă de 20 şi 28 de ani, domiciliaţi fără forme legale în satul Constantin Gabrielescu, au pătruns în locuinţa femeii de unde au sustras un televizor şi i-au aplicat mai multe lovituri în zona capului şi a corpului, provocându-i leziuni ce au condus la decesul acesteia.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Brăila, în vederea efectuării necropsiei.

Poliţiştii i-au identificat şi depistat pe cei doi tineri, aceştia fiind conduşi la sediul poliţiei şi ulterior la sediul parchetului, fiind audiaţi.

Cei doi tineri au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore de către procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor calificat şi furt calificat.

Vineri, vor fi prezentaţi instanţei de judecată de către procurorul criminalist cu propunere de arestare preventivă.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri