Grav accident în Arad. Un autobuz cu 60 de muncitori a fost lovit de un tir

Data publicării:
accidentarad

Un autobuz plin cu muncitori a fost implicat într-un accident, aseară, în zona industrială a Aradului.

11 oameni care tocmai ieşiseră de la lucru au fost răniţi după ce vehiculul de transport s-a ciocnit cu un tir.

Aproximativ 60 de angajaţi a unei fabrici din Arad au fost implicaţi într-un accident, în drumul spre casă. Şoferul autobuzului în care se aflau oamenii spune că, într-o intersecţie, a estimat greşit distanţa faţă de tirul care venea pe drumul prioritar.

Mai multe ambulanţe şi echipaje de intervenţie au ajuns la faţa locului pentru a acorda ajutor medical victimelor. 11 persoane au fost rănite uşor şi transportate la spital. Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în ambele cazuri.

Comisar-şef Doru Ivan, şeful Biroului rutier Arad: „Din primele cercetări efectuate la faţa locului, e vorba de conducătorul unui autobuz de 46 de ani din Arad, care nu respecta semnificaţia indicatorului „cedează trecerea” şi nu acorda prioritate de trecere unui autotractor cu semiremorca care circula regulamentar”.

Intersecţia unde avut loc accidentul este una foarte aglomerată. Din acest motiv, cei de la direcţia regională de drumuri au în proiect realizarea unui un sens giratoriu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri