GSP: Iubita lui Secureanu s-a dat drept Gabriela Firea, la Londra. Reacția primarului general

Data actualizării: Data publicării:
Vrabi

Gazeta Sporturilor a prezentat, joi, înregistrarea video a unei ceremonii organizate la Londra în care iubita fostului manager de la Spitalul Malaxa este prezentată ca fiind Gabriela Firea.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Gazeta Sporturilor prezintă, joi, înregistrarea video a unei ceremonii organizate la Londra în care Eugenia Chiriac, iubita fostului manager de la Spitalul Malaxa Florin Secureanu, este prezentată ca fiind primarul Capitalei, Gabriela Firea.

Informaţia potrivit căreia Eugenia Chiriac a fost prezentată ca fiind primarul Bucureştiului a fost difuzată încă de marţi, joi fiind făcută publică şi înregistrarea ceremoniei, relatează News.ro.

Evenimentul, International Quality Crown Award, a avut loc în 20 noiembrie, într-o sală din Tower Hotel, iar conform jurnaliştilor de Gazeta Sporturilor, Secureanu ar fi plătit 6000 de euro pentru premii.

După ce Adrian Florin Secureanu îşi primeşte trofeul şi părăseşte scena fiind felicitaţi el, ca medic, şi Spitalul „Malaxa”, este anunţată „o recunoaştere specială pentru doamna Gabriela Firea, primarul oraşului Bucureşti, pentru susţinerea faţă de Spitalul Nicolae Malaxa”. În acest moment urcă pe scenă Eugenia Chiriac, iubita lui Florin Secureanu, căreia angajaţii spitalului îi spuneau „Vrăbi”. Ea dă mâna cu cei prezenţi pe scenă, după care îi este înmânat trofeul.

Felicitări pentru doamna Gabriela Firea, primarul oraşului Bucureşti”, spune prezentatoarea evenimentului.

„În afara celor cîţiva români din public, toţi străinii prezenţi la ceremonia de decernare au fost convinşi că femeia care s-a urcat pe scenă este primarul Bucureştiului, Gabriela Firea. Şi, de fapt, era Vrăbi!” , a povestit Traian Nica, martor ocular la ceremonia de la Londra, colegilor săi din spital, la întoarcerea în România, conform GSP.

Reacția Gabrielei Firea

gabriela firea digi km0

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a transmis, joi, un punct de vedere în legătură cu distincţia ridicată de Eugenia Chiriac, iubita fostului manager al Spitalului „Nicolae Malaxa” la festivitatea desfăşurată la Londra.

Gabriela Firea precizează că nu o cunoaşte pe Eugenia Chiriac şi spune că nu a ştiut că urma să primească un premiu. Gabriela Firea menționează că nu a vorbit despre acest subiect cu organizatorii galei, dar nici cu Florin Secureanu.

Nu o cunosc pe doamna Eugenia Chiriac şi nu am întâlnit-o niciodată. Nu am avut cunoştinţă de faptul că ar urma să mi se decerneze un premiu şi nu am avut nicio convorbire referitoare la acest subiect, nici cu organizatorii galei, nici cu domnul Florin Secureanu, cu care, de altfel, nu am discutat niciodată, nici direct, nici prin intermediari”, a spus Gabriela Firea.

Aceasta a adăugat că a aflat din presă că a primit un premiu, care a fost ridicat în numele său de către Eugenia Chiriac, iubita fostului manager al Spitalului Malaxa, care a fost prezentată la festivitate drept primarul Capitalei.

Am aflat din presă că aş fi primit această distincţie şi că aceasta a fost ridicată în numele meu de către doamna Eugenia Chiriac, care l-a însoţit la ceremonie pe domnul Secureanu”, transmite edilul.

Gabriela Firea mai spune că autorităţile statului sunt cele în măsură să se autosesizeze pentru a stabili dacă este vorba despre o încălcare a legii.

„Din punctul meu de vedere, autorităţile abilitate ale statului sunt în măsură să se autosesizeze în urma dovezilor prezentate în mass-media şi să stabilească dacă avem de-a face cu un caz de încălcare a legii”, transmite Gabriela Firea în comunicat.

Citiți aici despre Florin Secureanu și scandalul de la Spitalul Malaxa.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri