Hoț prins după ce s-a apucat să împingă mașina pe care o furase prin centrul orașului

Data actualizării: Data publicării:
masina getty
Foto: Guliver/Getty Images

Un autoturism sustras luni din Drobeta Turnu Severin a fost găsit marţi, la Balş, unde maşina rămasă fără carburant era împinsă prin centrul oraşului de un bărbat în vârstă de 49 de ani din judeţul Mehedinţi, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Maşina era împinsă pentru că se terminase carburantul din rezervor.

"În dimineaţa zilei de 3 decembrie, în jurul orelor 7,45, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Balş, au identificat, pe strada Nicolae Titulescu, din oraşul Balş, un bărbat, de 49 de ani, din judeţul Mehedinţi, în timp ce împingea un autoturism, pe sensul de deplasare Craiova către Slatina. În urma verificărilor specifice efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că autoturismul ar fi fost sustras în ziua de 2 decembrie, de pe raza municipiului Drobeta Turnu-Severin, judeţul Mehedinţi", se precizează într-un comunicat al IPJ Olt, remis marţi Agerpres.

Bărbatul care împingea maşina prin centrului oraşului Balş a fost condus la sediul poliţiei din localitate în vederea audierii şi dispunerii măsurilor legale.

Cauza va fi preluată de poliţiştii din Mehedinţi.

Editor web: A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri