Video Imagini surprinse într-un tren CFR. Punctul de vedere al companiei feroviare

Data actualizării: Data publicării:
cfr-aglomeratie-copii-777x437
FOTO: https://www.presasm.ro

Imagini surprinse într-un tren CFR care mergea spre litoral, cu zeci de copii care veneau de la Satu Mare şi care au fost filmați în timp ce dormeau pe jos.

Elevii plecaseră într-o tabără la Costinești.  

Părinții s-au plâns că în unele compartimente au fost repartizați mai mulți elevi decât locuri şi că, deși inițial le-ar fi promis că vor călători în vagoane tip cușetă, cu câteva zile înainte de plecare, CFR ar fi anunțat că nu va mai putea asigura toate vagoanele necesare și le-ar fi returnat banii. 

Punctul de vedere al CFR Călători, transmis Digi2

„La cumpărarea biletelor de tren pentru IR 1944 Satu Mare – Mangalia din data de 3 august de către organizatorul taberei de copii, CFR Călători a vândut acestuia 42 de locuri la vagon cușetă (în data de 26 iulie) și 150 de locuri la vagon clasa a II-a (în data de 29 iulie).

Pentru călătoria de întoarcere ce a avut loc în data 11 august 2019 cu trenul IR 1945 Mangalia – Satu Mare, CFR Călători a vândut organizatorului 192 de locuri la vagon clasa a II-a.

CFR Călători nu a încasat alte sume de bani, decât cele pentru locurile menționate mai sus și prin urmare nu s-a impus returnarea vreunei sume de bani către organizatorul taberei.

La trenul IR 1944 care a circulat în data de 3/4 august nu au fost bilete vândute și implicit rezervări cu plecare din stația București Băneasa (trenul nu are oprire în București Nord)”, a transmis CFR Călători.

Editare Georgiana Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri