Un bărbat din Vaslui a fost păcălit cu zeci de mii de euro de o tânără de liceu

Data actualizării: Data publicării:
relații online
FOTO: Getty Images

ERATĂ: Dintr-o regretabilă eroare, textul de mai jos a fost publicat anterior sub un titlu susceptibil a trata ca normală o relație între un bărbat de 51 de ani și o minoră de 15 ani. Ne cerem scuze cititorilor pe  această cale. 

Un bărbat din Vaslui, plecat de la muncă în Finlanda, a cunoscut pe Facebook în 2015 o fată care atunci avea 15 ani, iar acum are 20, tot din Vaslui. Bărbatul spune că, timp de trei ani, i-a trimis adolescentei aproximativ 40.000 de euro. În final, aceasta i-a întors spatele, iar acum el își caută dreptatea la autoritățile judiciare, potrivit Vremea Nouă.

A făcut o plângere pentru o înșelăciune de 10.000 de euro, pentru că doar pentru această sumă are acte doveditoare. După aproape doi ani, dosarul său ar fi în continuare la procuror. „Îmi doresc să știu dacă plângerea mea a fost sau nu luată în seamă și dacă se va face sau nu ceva”, a declarat bărbatul pentru sursa citată.

Constantin P. a povestit că a cunoscut-o pe Claudia, în 2015, când ea avea doar 15 ani și era elevă. „Am ajutat-o să facă școala. În clasa a 12-a i-am dat bani și pentru meditații și să se pregătească de Bacalaureat. Sau așa îmi spunea ea dar, oricum, examenul nu l-a luat. Am venit apoi în țară să mă văd cu ea, dar nu am găsit-o acasă. Era plecată la mare. Am venit și a doua oară să o iau cu mine în Finlanda, dar nici atunci nu am găsit-o”, a spus Constantin.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri