Locuitorii Sectorului 4 din București vor putea cumpăra de la primărie blocatoare pentru locurile de parcare

Data publicării:
Mașini parcate în sectorul 6 din București pe 14 iulie 2020.
Locuitorii Sectorului 4 din București vor putea comanda blocatoare pentru locurile de parcare de la primărie. Foto: Octav Ganea/Inquam Photos

Locuitorii Sectorului 4 din București vor putea cumpăra de la primărie blocatoare pentru locurile de parcare de reședință, cu rezervare în avans, a anunțat Direcția de mobilitate urbană din cadrul instituției.

Costul unui astfel de blocator este de 1.240 de lei și va putea fi achitat în două tranșe - 400 de lei la validarea cererii și restul sumei odată cu montarea aparatului.

Reprezentanții primăriei se vor ocupa de montarea și punerea în funcțiune a dispozitivelor, care vor rămâne în proprietatea beneficiarilor locurilor de parcare. Garanția este de 49 de luni.

Potrivit Direcției de mobilitate urbană, blocatoarele de parcare sunt realizate dintr-o carcasă confecționată din material polimeric, întărit cu fibră de sticlă, au un braț prevăzut cu cod QR care este rezistent la șocuri și lovituri este echipat cu detector de prezență a vehiculelor, motorizare electrică, control cu telecomandă și acumulator reîncărcabil.

Rezervările pot fi făcute pe siteul Direcției de mobilitate urbană.

Editor : D.R.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri