Mama copilului din Cluj ucis de tată, primele declarații după tragedie: A urlat la mine în telefon că e prea târziu

Data actualizării: Data publicării:
crima cluj
FOTO: captura Youtube

Bărbatul din Cluj, acuzat că și-a omorât copilul de opt ani și i-a abandonat trupul în mașină, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Mama băiatului a făcut primele declarații după tragedie.

Suspectul este internat la Spitalul de Urgență din Cluj-Napoca, după ce a încercat să se sinucidă când a fost găsit de polițiștii care îl căutau.

Bărbatul plecase în vacanță cu fiul său, de a cărui mamă este despărțit. Când nu a mai știut de cei doi, femeia a sunat la poliție.

Conform anchetatorilor, băiatul era mort de două zile atunci când i s-a găsit trupul.

Mama copilului: Sunt șocată că trei zile a stat cu copilul mort în mașină

Mama copilului a făcut primele declarații după tragedie și s-a arătat șocată de faptul că bărbatul a călătorit trei zile în mașină cu trupul băiatului ucis.

"Sâmbătă, în 25 iulie, după ce a urlat la telefon la 20.18 cum că am întârziat mi-a spus că e prea târziu. În secunda 2 am sunat la 112.

Asta am crezut atunci – deja am simțit că copilul nu mai e în viață și eram ferm convinsă că și-a luat și el viața.

Am avut speranța, când cineva l-a văzut pe el și a văzut și mașina, eram ușurată și eram bucuroasă, mă gândeam că dacă el era în viață, și copilul e în viață. Nu îl credeam că i-a putut face rău.

Sunt șocată că trei zile a stat cu copilul mort în mașină și el a încercat să își taie venele când poliția era pe urmele lui.

Polițiștii toți au fost alături de mine și au încercat să facă tot posibilul să mă ajute", a povestit femeia pentru ziarulclujean.ro.

Citiți și:

Copilul din Cluj găsit în mașina tatălui era mort de două zile. O femeie care văzuse pe Facebook anunțul despre dispariție a dat alerta

Tatăl copilului de 8 ani din Cluj, găsit mort, a ajuns la spital. A încercat să se sinucidă când l-au găsit polițiștii

Redactare Georgiana Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri