Medicul Călin Doboş, „chirurgul vedetelor”, a murit într-un accident cu motocicleta în București

Data actualizării: Data publicării:
calin dobos - fb calin dobos estetik
Medicul estetician Călin Doboș, condamnat Foto: Facebook Calin Dobos Estetik

Medicul Călin Doboș, „chirurgul vedetelor”, a murit miercuri într-un accident cu motocicleta în București. Medicul, în vârstă de 48 de ani, ar fi pierdut controlul motocicletei la urcarea pe podul Basarab și a intrat într-un stâlp, scrie Viața Liberă.

„La data de 26 octombrie, în jurul orei 12:00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Șoseaua Grozăvești. Un bărbat în vârstă de 48 de ani, a condus o motocicletă pe şoseaua Grozăvești dinspre Piața Leu, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a căzut pe partea carosabilă.

În urma impactului, conductorului moto i-au fost aplicate manevre de resuscitare la fața locului, din nefericire fără rezultat favorabil, fiind declarat decesul acestuia. Cercetările sunt continuate de către Brigada Rutieră sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului de circulație”, se arată în comunicatul Poliției.

accident
Medicul Călin Doboş, „chirurgul vedetelor”, a murit într-un accident cu motocicleta în București. Foto: Viața liberă

În 2020, Călin Doboș fusese condamnat la trei ani de închisoare pentru uciderea din culpă a unei paciente. Cunoscutul estetician a intrat în vizorul autorităților judiciare în urmă cu nouă ani,  după decesul unei femei de 37 de ani din Brăila. Medicul i-a făcut acesteia o liposucţie într-o clinică privată din Galaţi, deşi era, la acel moment, specializat în chirurgie maxilo-facială. Rudele femeii au acuzat că aceasta a murit după ce a suferit, în timpul intervenţiei făcute de Doboş, mai multe perforaţii ale intestinului. 

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri