Misterul dispariției celei mai bine plătite actriţe din China a fost dezlegat

Data actualizării: Data publicării:
1_570_855_0_100_campaign-asia_content_fbb

Fan Bingbing, cea mai bine plătită actriţă din China, a fost amendată cu sute de milioane de yuani pentru evaziune fiscală, a informat miercuri Xinhua, citată de DPA şi BBC, transmite Agerpres.

Fan Bingbing
Fan Bingbing

Actriţa, în vârstă de 37 de ani, a dispărut de pe scena publică în ultimele trei luni, pe fondul zvonurilor că veniturile sale sunt investigate de autorităţile fiscale.

Potrivit publicaţiei South China Morning Post, Fan s-a aflat sub supraveghere la domiciliu, într-o zonă din provincia Jiangsu, până în urmă cu două săptămâni, de unde a fost transferată la Beijing.

Dispariţia sa a constituit subiectul a numeroase speculaţii în presa chineză şi occidentală pe fondul popularităţii sale care se datorează apariţiei în francizele X Men şi Iron Man, dar şi a recunoaşterii de care se bucură în ţara sa.

Actriţa va scăpa de acuzaţii dacă va plăti la timp 884 de milioane de yuani (circa 129 de milioane de dolari), a precizat agenţia de presă Xinhua, citată de BBC.

Fan Bingbing şi-a cerut scuzele fanilor într-un mesaj publicat miercuri pe contul personal de Weibo. „Mi-e atât de ruşine pentru ceea ce am făcut. Îmi cer sincer scuze tuturor", a scris ea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri