Momentul în care un bărbat urcă cu o iapă într-un tren regional din Austria

Data publicării:
calul

Un pasager a urcat miercuri într-un tren regional din Austria însoţit de un cal, potrivit fotografiilor făcute de pasageri şi transmise pe reţelele sociale de compania naţională a căilor ferate OBB, relatează AFP, citată de Agerpres.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media


Imaginile arată un tânăr cu pălărie care ţine de căpăstru un cal brun, pe platfoma de intrare a unui vagon de pasageri, printre călători bine dispuşi.

Fotografiile au fost realizate în gara Bad Mitterndorf (centru), pe o mică linie regională din Alpii austrieci, a precizat OBB, după ce iniţial anunţase că incidentul s-a produs în localitatea vecină Bad Goisern.

Cuplul insolit a fost recunoscut imediat de media austriece: calul, o iapă pe nume Frieda, şi călăreţul Benni.

OBB a precizat că bărbatul a fost imediat rugat de conductor să coboare împreună cu calul, fiind informat că trenul nu va porni atâta timp cât ei se află la bord. Bărbatul încercase înainte să urce cu calul în alte două trenuri, potrivit sursei citate.

Compania de căi ferate a tratat întâmplarea cu umor, notează AFP. Totuşi, OBB a precizat că doreşte ca incidentul să nu se repete.

Numai animalele „de talie mică şi fără periculozitate" sunt autorizate la bordul trenurilor austriece, iar câinii ar trebui să dispună de botniţă şi de bilet, a reamintit OBB.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri