Moş Crăciun a trecut prin România

Data actualizării: Data publicării:
mos craciun sania

Centrul militar american de apărare aeriană NORAD transmite că Moş Crăciun şi-a început călătoria prin lume. Sania trasă de reni a plecat din Laponia şi a ajuns pe primul meridian al Pământului în jurul orei locale 22:30. De acolo a început munca împărţirii cadourilor. Traseul poate fi urmărit pe www.noradsanta.org.

mos craciun sania

Ora 23:00. Moş Crăciun este în Africa, a ajuns tocmai până la Cape Town şi acum se îndreaptă spre nord, pe coasta de ves a continentului. A împărţit peste 3 miliarde de cadouri. 

Ora 21:48. NORAD anunţă că sania lui Moş Crăciun a trecut pe deasupra Bucureştiului.

Ora 21:43. Moş Crăciun a fost până în nordul Europei, în Finlanda, şi acum se îndreaptă spre sud. A fost la Doneţk, în Ucraina şi urmează să ajungă în scurt timp la Chişinău. Urmează apoi România.

Ora 20:40. Moş Crăciun a mai trecut o dată prin Rusia, ce mai mare ţară din lume, ca teritoriu, şi a lăsat cadouri la Moscova şi Sankt Petersburg. S-a întors apoi spre sud şi a trecut pe deasupra Armeniei, a terminat de împărţit cadourile în Iran şi a ajuns, pentru prima dată în această noapte, în Africa. Acum se îndreaptă spre Madagascar, în timp ce numărul cadouri care au ajuns la cei care le aşteptau a trecut de 2.330.000.000.

Ora 20:00. Sania Moşului a mers până în Emiratele Arabe Unite şi acum se îndreaptă din nou spre nord, spre Azerbaidjan.

Ora 19:50. Peste 2 miliarde de caudori au ajuns la destinaţie. Moş Crăciun a mai trecut o dată peste Kazahstan şi Rusia siberiană şi se îndreaptă spre Iran.

Ora 19:00. Moş Crăciun a împărţit până acum peste 1,8 miliarde de cadouri. A trecut prin Kazahstan şi acum este în India, a doua cea mai populată ţară din lume, după China.

Ora 18:30. Sistemul NORAD, care urmăreşte activitatea lui Moş Crăciun încă din 1995, arată că sania a trecut peste mijlocul Chinei, peste Mongolia şi traversează din nou Rusia Siberiană. O zonă în care Moş Crăciun se mai şi odihneşte puţin, deoarece aşezările umane sunt foarte puţine şi nu au mulţi locuitori.

Ora 18:00. Moş Crăciun a trecut pe la copiii din Thailanda şi din Cambodgia. Până acum a împărţit peste 1,5 miliarde de cadouri.

Ora 17:43. Sania lui Moş Crăciun trece deasupra Christmas Island, din largul coastelor de vest ale Australiei. 

Ora 17:28. Moş Crăciun este în vestul Australiei şi a împărţit până acum 1.360.000.000 de cadouri. A trecut prin statele din Pacific, inclusiv Noua Zeelandă şi Japonia, a ajuns şi pe coasta de est a Chinei şi în estul Siberiei.

NORAD: North American Aerospace Defense Command

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri