Muncitor vietnamez, bătut și sechestrat într-un apartament de șase bărbați. Agresorii au fost reținuți

Data publicării:
mașină de poliție
Foto: Captură video

Un muncitor vietnamez a fost sechestrat într-un apartament de alți șase conaționali. Acesta ar fi avut o datorie de o mie de euro la ei. Cetățenii străini acuzați de răpire au fost reținuți.

Şase vietnamezi au fost reţinuţi, după ce un bărbat a reclamat la Poliţie că a fost lipsit de libertate şi agresat de către mai mulţi conaţionali, pe fondul unei datorii pe care nu a achitat-o.

"Pe 16 decembrie, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) - Serviciul Investigaţii Criminale Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 au pus în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară, în Bucureşti, într-o cauză penală privind săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate, şantaj şi lovire sau alte violenţe", informează un comunicat al DGPMB.

Cercetările au fost preluate de Serviciul Investigaţii Criminale Sector 2, iar în urma probatoriului administrat în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că mai mulţi bărbaţi, cetăţeni vietnamezi, cu vârste cuprinse între 23 şi 40 de ani, s-ar fi deplasat pe raza judeţului Olt, unde îşi desfăşura activitatea persoana vătămată şi l-au bătut, pentru a-l determina să plătească o sumă de bani.

Ulterior l-ar fi transportat în Bucureşti şi ar fi continuat să îl agreseze, victima reuşind să scape şi să se adreseze Poliţiei, scrie Agerpres.

"În urma percheziţiilor domiciliare au fost identificate şi ridicate probe şi mijloace de probă, arme albe şi suma de 15.000 de lei", indică Poliţia Capitalei.

Cercetările sunt continuate de Serviciul Investigaţii Criminale al Poliţiei Sectorului 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri