Sari la conținut

Noi detalii în cazul macabru al mortului găsit în zidul unei toalete

Bărbatul găsit mort într-un zid dintr-o toaletă din orașul Calgary ar fi decedat accidental, susține poliția canadiană.

Mai exact, acesta ar fi rămas blocat în spațiul dintre un panou și zidul toaletei, după ce, din motive necunoscute, s-ar fi târât prin sistemul de ventilație, au detaliat polițiștii.

Cadavrul a fost găsit în începutul acestei săptămâni de un instalator care a fost chemat să repare o conductă dintr-o toaletă de femei din centrul comercial Core din orașul Calgary.

Când muncitorul a îndepărtat panoul din spatele bazinului de w.c., a descoperit trupul mort și înțepenit în spațiul interstițial.

Poliția a deschis o anchetă, inițial tratând locul ca fiind scena unei posibile crime.

Cadavrul aparține unui tânăr de 20 de ani, relatează The Guardian. Acesta ar fi intrat în sistemul de ventilație vineri seara, 27 aprilie, cu trei zile înainte ca trupul său să fie găsit.

„Motivația victimei de a se târî prin sistemul de ventilație rămâne necunoscută în acest moment”, a precizat poliția canadiană.

Deoarece moartea tânărului a fost una accidentală, alte detalii din anchetă nu vor mai fi dezvăluite publicului, au adăugat polițiștii.

 

Pe aceeași temă

Prima bere cu canabis

Profitând de depenalizarea iminentă a canabisului în Canada, o firmă şi o universitate canadiană au lansat prima bere...