O altfel de intervenție. Jandarmii din Argeș, chemați de o bătrână să alunge un bursuc aflat în curtea sa

Data actualizării: Data publicării:
bursuc prin iarbă
O bătrână din Argeș a sunat la 112 pentru a scăpa de bursucul care îi intrase în gospodărie. Foto: Profimedia Images

Jandarmii argeșeni au avut miercuri o intervenție mai puțin obișnuită după ce o bătrână i-a chemat să alunge un bursuc aflat în gospodăria ei.

Potrivit unul comunicat al Jandarmeriei Argeș, intervenţia a avut loc în urma unui apel la 112 făcut de o bătrână din municipiul Câmpulung Muscel.

Femeia în vârstă de 79 de ani a sunat la numărul unic de urgență după ce s-a speriat de animalul sălbatic care a pătruns în curtea sa.

Din fericire, echipa de intervenție care s-a deplasat la fața locului a identificat bursucul într-o anexă a locuinţei şi, prin mijloace specifice, a reuşit să îndepărteze animalul către mediul lui natural.

Jandarmii argeşeni îi sfătuiesc pe cetăţeni ca în astfel de cazuri să solicite sprijinul instituţiilor abilitate, pentru a nu-şi pune în pericol viaţa sau integritatea corporală.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri