O fată de 13 ani s-a aruncat de la etajul 10 al blocului în care locuia după o ceartă cu mama sa

Data actualizării: Data publicării:
ancheta politie
Foto: Captură video Digi24

ACTUALIZARE 19.40. Fata în vârstă de 13 ani care vineri s-ar fi aruncat din apartamentul în care locuia, situat la etajul 10 al unui bloc din municipiul Bacău, a decedat la spital, au declarat, pentru Agerpres, reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău.

O fată în vârstă de 13 ani a fost grav rănită după ce, vineri, s-ar fi aruncat de la etajul 10 al blocului în care locuieşte în municipiul Bacău, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bacău.

"La data de 13 ianuarie, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Bacău au fost sesizaţi prin 112, de către o femeie de 41 ani, din localitate, despre faptul că fiica sa, minoră, în vârstă de 13 ani, a căzut de la etajul 10 al imobilului în care locuia. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit din primele verificări faptul că, pe fondul unor discuţii în contradictoriu cu mama sa, minora s-ar fi aruncat de la etaj", a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, subcomisarul Cătălina Păduraru.

Echipajul de pe ambulanţă a acordat îngrijiri medicale minorei şi a transportat-o la spital în stare gravă, a mai precizat sursa citată.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii faptei.

 

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri