O fată de 14 ani, din Slatina, este dată dispărută de 3 zile. Poliția cere ajutor pentru a o găsi

Data publicării:
radu florina andreea
O adolescentă de 14 ani din Slatina este căutată de polițiștii din Olt

O adolescentă de 14 ani din Slatina este căutată de polițiștii din Olt. Fata lipsește de trei zile. Ar fi plecat marți de la liceul sportiv din oraș și nu s-a mai întors.

Potrivit IPJ Olt, la data de 31 ianuarie, în jurul orei 16:15, polițiștii Poliției Municipiului Slatina au fost sesizați, de o femeie, educatoare în cadrul CSRC Sf. Valentin, din municipiul Slatina, cu privire la faptul că, la data de 31 ianuarie, numita Radu Florina Andreea, în vârstă de 14 de ani, din municipiul Slatina, a plecat voluntar de la Liceul cu Program Sportiv Slatina și nu a mai revenit nici la liceu și nici în centru.

Fata are o înălţime de 1,72 metri, greutate 50 de kilograme, ochi căprui, fața rotundă, ten deschis, păr negru, vopsit, lung și drept, fără semne particulare.

La momentul plecării, adolescenta purta o geacă din fâș de culoare neagră, pantaloni din blug de culoare neagră, iar în picioare purta pantofi sport de culoare neagră, a transmis IPJ Olt.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea ei sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri