O femeie a murit într-un accident provocat de un şofer care luase droguri

Data publicării:
Ambulanta
Femeia de 52 de ani a murit pe loc. Foto: Octav Ganea/Inquam Photos

O femeie a murit, noaptea trecută, la ieşirea din municipiul Tulcea, după ce mașina în care se afla a fost lovită de un șofer care consumase droguri și care a intrat pe contrasens, informează Agerpres.

Din cercetările polițiștilor a reieșit că un bărbat de 32 de ani, din Bucureşti, a intrat într-o curbă cu viteză prea mare, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat pe contrasens, unde a lovit automobilul de o femeia de 52 de ani. Aceasta și-a pierdut viața în urma impactului.

Şoferul vinovat nu consumase alcool, au stabilit poliţiştii, însă a avut un rezultat pozitiv când a fost testat pentru consum de drogri.

"Bărbatul a fost testat cu aparatul DrugTest care a indicat un rezultat pozitiv, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii prezenţei în organism a substanţelor psihoactive", a precizat IPJ Tulcea, într-un comunicat.

Şoferul este acum cercetat într-un dosar penal pentru ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Editor : D.R.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri