O tânără de 18 ani a căzut de la etajul 8 al unui bloc din Baia Mare

Data actualizării: Data publicării:
ambulanta noaptea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

O tânără în vârstă de 18 ani a căzut marţi seara de la etajul opt al unui bloc din Baia Mare. Victima a fost transportată la spital în stare gravă.

„Poliţiştii băimăreni au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că o persoană de sex feminin a căzut de la un etaj superior al unui imobil de pe bulevardul Traian din municipiu. La faţa locului, poliţiştii au identificat victima ca fiind o tânără de 18 ani care, în timp ce se afla singură în apartament, a căzut de la etajul 8 pe acoperişul unui magazin. În urma impactului, victima a fost conştientă şi a fost preluată de un echipaj SMURD, fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a spus Ionela Cozma.

De asemenea, directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Baia Mare, Vasile Pop, a declarat că tânăra este în comă.

„Tânăra se află în stare gravă, e în comă, intubată, cu fractură de bazin, de membre inferioare şi politraumatism pneumotorace. Prognosticul medical e unul rezervat”, a spus Vasile Pop.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru lămurirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri