Video Partidă de sex într-o sală de jocuri de noroc din Pitești. Un bărbat și o femeie, reținuți de polițiști

Data actualizării: Data publicării:
scene sex sala jocuri de noroc pitesti
Scene de sex într-o sală de păcănele din Pitești. Sursa foto: Ziarul Argeșul

Un bărbat și o femeie, ambii de 33 de ani, au fost reținuți, după ce s-au dezbrăcat parțial și au făcut sex sub privirile mai multor persoane. S-a întâmplat la sfârșitul lunii februarie, într-o sală de jocuri de noroc din Pitești. Momentul a fost filmat de un martor, iar imaginile sunt acum probă la dosar, scrie Ziarul Argeș.

Protagoniștii scenelor fierbinți au 33 de ani. Bărbatul este din Olt, iar femeia din Pitești. În imaginile devenite publice se poate observa cum, inițial, cei doi mimează actul sexual, după care trec la fapte. Pe fundal se aud manele, dar și râsetele celor din jur.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Secvențele demne de filme porno au ajuns să fie văzute și de polițiști. Oamenii legii s-au autosesizat, iar pe 02 martie 2023 au deschis, pe numele celor doi, dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri. Ulterior, femeia și bărbatul au fost reținuți.

"La data de 14 martie 2023, după administrarea probatoriului, cei doi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând (...) să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, a transmis miercuri IPJ Argeş.

 

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri