Video Petrecere la volan, în trafic, dată de un șofer din Dolj: cu friptură, bere, țigări și muzică lăutărească

Data actualizării: Data publicării:
sofer petrecere masina dolj
Șoferul a fost tras pe dreapta pe un drum județean din Dolj. Sursa foto: captură video Facebook / Sindicatul Europol

O friptură pe scaunul din dreapta, sticla de bere în suport, țigara aprinsă în mâna dreaptă, muzică lăutărească în boxe și mână stângă pe volan. Așa a fost surprins un șofer din Dolj, tras pe dreapta de polițiști. În urma verificărilor, oamenii legii au descoperit că bărbatul era beat și nu avea nici permis de conducere, informează Europol.

Șoferul a fost oprit în trafic sâmbătă, în plină zi, pe un drum județean din Dolj. Bărbatul de 48 de ani circula haotic, fapt care le-a atras atenția polițiștilor de la Rutieră. Când să-l legitimeze, agenții au avut parte de o surpriză: în autoturism părea că are loc o adevărată "petrecere" privată.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Nu este vreo poveste gogonată, ci un scenariu întâlnit de colegii noștri de la Secția 7 Plenița din Dolj. Mai exact, este vorba despre un bărbat de 48 ani care, cel mai probabil a vrut să fie alături de polițiști, să sărbătorească și el Ziua Poliției Române. Colegilor noștri, Nicușor și Ruxandra, le-a atras atenția un autoturism care circula haotic pe un drum județean. După ce au procedat la oprirea șoferului, au avut surpriza să constate că bărbatul aflat la volan dădea o 'petrecere' privată, cu friptură, bere și muzică", au transmis reprezentanții Sindicatului Europol pe rețelele sociale.

În urma controlului, polițiștii au aflat că bărbatul nu avea dreptul de a conduce pe drumurile publice și, în plus, la testarea cu etilotestul a rezultat o concentrație de 1,53 mg alcool pur în aerul expirat.

"Dincolo de ridicolul situației (...) acest inconștient putea să genereze o tragedie pe drumul public, mai ales că circula ziua în amiaza mare, când nivelul traficului auto și pietonal era ridicat", spune Sindicatul Europol.

Pentru fapta sa, șoferul a fost reținut 24 de ore.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri