Poliţista de 23 de ani din Vrancea căreia nu-i stă nimeni în cale

Data publicării:
politista

La doar 23 de ani, o poliţistă e şef de post într-o comună cu 6.000 de locuitori, din Vrancea. La început reticenţi că tânăra le poate garanta siguranţa, locuitorii s-au convins rapid că infractorii n-au nicio şansă în faţa ei.

Îndrăgostită de meseria de poliţist încă de când era copil, Alexandra Tănase e de doi ani şef de post în comuna Câmpuri. Nu i-a fost uşor să-i convingă pe locuitori că o tânără de doar 23 de ani e potrivită pentru a aplica legea.

Alexandra Tănase - șef de post în comuna Câmpuri: „Cred că m-au privit cu o anumită reticenţă, dar faptul că am fost serioasă și-a spus cuvântul”

Ion Vlad - viceprimarul comunei Câmpuri: „Este aproape unh copil dar noi sperăm că tinerețea nu este un impediment să își facă serviciul așa cum trebuie”

„La 88 de ani eu am încredere în ea”, spune un localnic.

Iar munca de poliţist în comuna cu 6.000 de oameni nu e deloc uşoară.

Alexandra Tănase: „Am avut mai multe infracțini făcute de o persoană recidivistă, a terorizat lumea pe aici prin comună însă am reușit să-l arestăm din nou”.

Tânăra e apreciată şi de colegi.

Profila Busuioc, polițist la postul din Câmpuri: „Am de învățat foarte multe lucruri de la ea”

Cosmin Moșescu, șeful secției de poliție din Panciu: „Mergem cu ea la război cot la cot, Alexandra nu ne lasă la greu, este una dintre colegele nu știu, toate sunt la fel, dar Alexandra este o femeie curajoasă”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri