Poliţiştii din două patrule din Piteşti au fost loviţi de un bărbat care îşi bătuse şi soţia înainte

Data publicării:
Bărbat cu cătușe la mâini
Bărbatul care a lovit poliţiştii a fost imobilizat şi dus la audieri. Imagine cu caracter ilustrativ. Foto: GettyImages

Un bărbat din municipiul Piteşti, care îşi agresase soţia, i-a lovit, seara trecută, şi pe poliţiştii sosiţi la faţa locului în urma unui apel la 112, informează Agerpres.

"Poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Piteşti au fost sesizaţi prin Serviciul Naţional Unic Apeluri de Urgenţă 112 despre faptul că la un imobil din Piteşti o femeie este agresată de soţul său, în locuinţa comună, iar cea în cauză ar solicita ajutor spunând că este ameninţată cu moartea şi agresorul ar avea asupra sa un cuţit. La faţa locului au intervenit cu operativitate poliţiştii de ordine publică (...), prima patrulă găsind uşa imobilului deschisă, iar din interior femeia în cauză, de 38 de ani, care solicita ajutorul, relatând aceleaşi aspecte sesizate anterior", se arată într-un comunicat al IPJ Argeş.

Prima patrulă, alcătuită dintr-un agent şi o agentă, a solicitat sprijin şi a pătruns în imobilul care avea uşa deschisă, însă bărbatul nu s-a supus solicitărilor oamenilor legii.

"În continuare, poliţiştii au încercat să imobilizeze pe bărbatul în cauză, care s-a opus şi l-a lovit pe poliţist. În acelaşi timp, a sosit a doua patrulă, iar bărbatul în cauză a continuat să se opună, lovind şi un poliţist din a doua patrulă înainte de a fi imobilizat", precizează IPJ Argeş.

Suspectul a fost condus la audieri, fiind sesizat şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti cu privire la săvârşirea infracţiunii de ultraj.

Agresorul şi cei doi poliţişti loviţi au fost consultaţi de un echipaj medical, mai menţionează IPJ Argeş.

Editor : D.R.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri