„Nu îmi stă bine în roșu”. Reacţia lui Florin Cîţu după ce a fost parodiat de hackerii de la Killnet

Data actualizării: Data publicării:
florin citu
Reacţia a lui Florin Cîţu după ce a fost parodiat de hackerii de la Killnet. Foto: Captură video

„Nu îmi stă bine în roșu”, le-a transmis președintele Senatului hackerilor ruși de la Killnet după ce aceștia au postat pe contul lor de Telegram un videoclip trucat în care fața lui Florin Cîțu a fost suprapusă peste corpul Pamelei Anderson din serialul Baywatch.


Florin Cîțu: „În primul rând că nu îmi stă bine în roșu și niciodată nu îmi va sta bine în roșu. Ați văzut că nu era ceva profesionist acolo, ați văzut că nici nu erau ruși, erau români. Partea bună e că arată cine este inamicul și dușmanul clar al rușilor care fac agresiune în Ucraina. Se pare că am fost edificat. Foarte bine, am susținut din primul moment sancțiuni economice mai dure împotriva Rusiei și susțin în continuare.”

Luni, președintele Senatului s-a arătat deranjat de faptul că a fost confundat cu Ciolacu de către hackerii de la Killnet. „E bizar să ai poza președintelui Camerei Deputaților, să ai numele corect dar să îi greșești funcția”, a declarat Florin Cîțu, întrebat despre faptul că hackerii care stau în spatele atacurilor cibernetice din ultimele zile au trecut funcția de președinte al Senatului la fotografia lui Marcel Ciolacu.

În replică, hackerii de la Killnet au trucat un clip și au suprapus fața lui Florin Cîțu peste corpul Pamelei Anderson din Baywatch şi i-au transmis „Nu fi ofensat, frumusețe”.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri